Alanyaa

Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Alanya Måneng - 9 mars 2013 17:07

Justin Bieber varnas av sitt skivbolag för hans hårda festande!

Justin Bieber var en riktigt snäll liten kille när han inledde sin karriär - men det var som bekant ett par år sedan. Justin har omgetts av flertalet skandaler på senaste tiden, och nu har hans skivbolag tröttnat på hans beteende. "Efter ett krismöte i USA ringde Justins chefer upp honom på Skype för ett väldigt allvarligt samtal", berättar en nära källa.


"Det föreslogs att han ska stanna inne mer och städa upp sitt rykte... Justin tog samtalet bra och har lovat att ta sina fans i första hand framöver". Skivbolaget ska enligt uppgift ha fått nog när Justin var nästan två timmar sen till sin konsert i London i måndags



Justin Bieber slutade andas och kollapsade under nattens konsert!

Justin Bieber har haft det väldigt stressigt på senaste tiden , och nu har det visat sin mörka sida för stjärnan. I går kväll skickades Justin till sjukhus i London, efter att ha haft det väldigt svårt att andas. Justin kände sig yr och omtöcknad under hela gårkvällens konsert, och när han bara hade fyra låtar kvar att sjunga, tog han sig backstage och kollapsade. Han togs in i ett privat rum där han fick syrgas från läkare på platsen.


Läkarteamet menade att han skulle direkt till sjukhus, men Justin sade att "han var tvungen att avsluta showen för fansen". Justin höll ut de sista fyra låtarna och fick stående ovationer, men skjutsades till sjukhuset direkt efteråt. Just nu mår Justin okej, men läkarna vill låta honom vara inlagd under dagen för att undersöka honom helt och hållet innan han får åka hem.




Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards