Alanyaa

Alla inlägg under april 2013

Av Alanya Måneng - 28 april 2013 14:24

10 tecken på att du är en Instanörd!!


1. Inte chans att någon får röra maten innan du tagit bild på den.

2. Du kämpar mellan att använda 30 hashtags ( TagsForLikes) till varje bild som du laddar upp, för att bli upptäckt! Och att man inte gör några hashtags alls för att inte vara en sellout.

3. En promenad som vanligtvis brukar ta runt 10 minuter, tar numera nästan 1 timme eftersom du måste stanna vid olika ställen och fota allt.

4. Du är mest irriterande är när du har under 11 Likes, då namnen inte har förändrats till siffror. Det ser ju så pinsamt ut…!

5. Du har ofta vid flera tillfällen funderat på att kontakta någon som har unfollowat  dig och fråga varför de just sluta följa dig helt plötsligt?!

6. Du har flera andra appar ( instaframe, Pixlr mm.)  där du redigerar bilderna innan du lägger upp dem på instagram. OCH det är inte fusk när du gör det! ;)

7. Du söker upp folk som gör Shout out for shout out för att du tror att du kommer få fler followers. Desto fler followers desto bättre!

8. Du är en Instadrygis som snear åt de som lägger upp bilder som de inte har tagit själv, det är ju fusk!

9. Om du inte har några gillningar eller push-notiser den senaste timmen blir du nästan på dåligt humör och funderar på att radera bilden.

10. När du sitter på ett fint ställe, tänker inte du vad fint det är, utan ” Var är min mobil”! Du måste bara visa Instagram.


instagram123

Av Alanya Måneng - 28 april 2013 14:14

Uppskatta din lärare!

För det säger Justin...


Justin Bieber vill att fansen ska få en ordentligt utbildning. Han har nu slagit sig ihop med bland annat MIley Cyrus och Jason Mraz i projektet The Real Change Project: Artists for Education. De ska nu skapa en timmes tv-special och måler är att ungdomar ska känna sig mer intresserade av att utbilda sig och verkligen uppskatta sina lärare.

Oavsett om det gäller musiker, skådespelare eller toppidrottsmän som blir hyllade, så är det ofta deras lärare som är vardagshjältarna som betyder något i barnens liv. 

Justin själv har inte direkt haft någon normal skolgång eftersom hans karriär startade när han var knappt 13 år. Men i fjol gick han ut high school men betyg i alla ämnen. Han berättade då att det var väldigt tufft att jobba som artist och sköta skolarbetet samtidigt men att han gjorde det för sin mammas skull. 

Om Justin har planer för någon utbildning vet vi inte, men han är ju fortfarande väldigt ung. Att han tycker det är viktigt att gå i skolan råder det i alla fall inga tvivel om. 


Vad tycker du att Justin hade passat som om han inte varit artist?


Uppskatta din lärare!



Av Alanya Måneng - 28 april 2013 13:58

Bieber-fansens dyrkan är sund – inte konstig!!


Tänk om det inte alls är galet att stå och gråta och skrika efter Justin Bieber.

Tänk om det är så att vi vuxna faktiskt har någonting att lära av fansen.


Det står två flickor utanför Grand Hôtel i Stockholm och fullkomligen bryter ihop.

Runt omkring dem hörs öron­bedövande skrik.

De håller om varandra och stora tårar trillar ner längs kinderna på dem.

Justin Bieber, iklädd en svart skidmask, har nyss passerat horderna av fans och gått in på hotellet.


Tillbaka till ”verkligheten”: i ett rätt trist öppet kontorslandskap i centrala Stockholm ojar sig två vuxna över vad det är som egentligen HÄNDER!?

”Jag har väl aldrig sett på maken”, säger man om bilderna och tv-sändningarna från Grand Hôtel.

Den ene skakar på huvudet och trycker i gång kaffemaskinen för fjärde, kanske femte, möjligtvis sjätte gången den här dagen.

Nej, det är verkligen helt galet det här kring Justin Bieber, slår man fast och klunkar girigt i sig kaffeblasket.

Här skulle jag vilja passa på att stoppa bandet och göra en stilla reflektion.

Å ena sidan har vi de två tjejerna som nyss sett Justin Bieber. De är unga, kanske 12–13 år. I deras kroppar virvlar en massa känslor som de väljer att rikta mot sin idol. Det är kärlek, glädje, förhoppningar och kanske ett stänk av rädsla.

När han väl kliver ur bussen, skitsamma om han gör det i en skidmask, så exploderar de här tjejerna. Hela känsloregistret kommer på en och samma gång. Det forsar ur dem, för något som knappt varar mer är några sekunder.


Å andra sidan har vi de här välanpassade lönearbetarna vid kaffe­automaten. De tillbringar minst 40 timmar med varandra i veckan.

40 timmar utan att visa en enda känsla.

Inombords däremot är ett virrvarr. Kanske känner de sig frustrerade, kanske är de olyckliga, missnöjda, förbisedda, oälskade, osäkra. Men de här känslorna trycker de undan, så gott det går det vill säga. Ibland sipprar det ut en del genom bittra kommentarer, sarkasm eller rent och skärt gnällande.

Därför blir det också så naturligt att himla med ögonen över de känsloladdade tonåringarna som står utanför Grand Hôtel med ansiktena förvridna i gråt. Det är enklare att avfärda det som någonting konstigt än att tänka att det faktiskt är sunt, och Gud förbjude, kanske låta sig inspireras till att deala med sina egna känslor.


Nej, då är det smidigare att vänta till fredagen, dra med några från jobbet på after work. Dricka två, tre stora stark för mycket och låta känsloregistret svalla, stå packad och berätta lite för mycket om sina drömmar om kärlek och lycka.

Skämmas dagen efter och låtsas som ingenting på måndag igen.


Det skrev för några dagar sen, men läste det nu..

Av Alanya Måneng - 28 april 2013 12:35

Omar Rudberg, Felix Sandman, Oscar Molander & Oscar Enestad.


alla kom inte med på bilden i förra inlägget!!

Av Alanya Måneng - 28 april 2013 12:32

Gör dig redo för The Fooo!

Omar Rudberg, Felix Sandman, Oscar Molander & Oscar Enestad.

Lär känna Biebers förband som nu är i full färd med att charma Sverige.


De blev officiellt en grupp och släppte videon till låten "Kangaroos" på YouTube för en vecka sedan. Och att de skulle vara förband åt självaste Justin Bieber fick de reda på bara några dagar innan dess. Livet är galet just nu för killarna i The Fooo, fyra svenska grabbar mellan 14 och 16 år som i vanliga fall går i skolan men som nu får lämna tid åt att bli popstjärnor. Julia ringde upp och tog ett snack med supertrevliga Oscar Enestad som satt i lobbyn på Grand Hotel i Stockholm i väntan på en spelning med bandet. 

Stämmer det att det var er allra första konsert i måndags i Globen?
   - Ja, det stämmer. Tillsammans som band var det vårt första gig. Det var mäktigt! 

Men är ni ett kompisgäng privat eller har ni blivit ihopsatta helt och hållet? 
   - Vi har blivit ihopsatta av ett skivbolag men jag, Felix och Oscar kände varandra sen innan. Vi dansar på samma dansskola. Sen hade skivbolaget kontakt med Omar och de ville ha oss som en grupp. Vi klickade direkt och här är vi nu!

Vad är målet med The Fooo?
   - Målet just nu är bara att fortsätta arbeta, skriva musik, dansa och performa. Sen får man se hur lång tid det tar. Det är fansen som bestämmer hur långt det här kan gå. Vi arbetar jättemycket på en singel så det kommer!

Blir det "Kangaroos" då eller vilken låt blir det?
   - Det vet jag faktiskt inte! Vi har inte riktigt bestämt det än. Vi har några låtar på lager!

Har ni planerat några spelningar i sommar?
   - Vi vet några spelningar i sommar, men det kommer upp grejer hela tiden så vi får se lite. 

Har ni hunnit få några fans?
   - Vi har fått jättebra respons och det har redan bildats fans som uppskattar det vi gör. Det är jättekul! Man får ju liksom svar på att det vi gör är uppskattat. 

Hur är det med er i gänget, har ni samma musiksmak och samma bild av vad ni vill göra?
   - Ja det har vi. Vi älskar att dansa och sjunga och vi vill göra en show utav det och liksom blanda allting. Inte bara sjunga eller dansa. 

Har ni några idoler?
   - Det är ju personer som är bra på att göra show, som Michael Jackson, Justin Bieber, Macklemore... Sådana som verkligen gör ett bra nummer!

Vad skiljer er från andra pojkband? Ni rappar också va?
   - Hehe, alltså det där med rappen är jag lite osäker på. Det är ju jättekul och vi rappar i "Kangaroos", men vi fokuserar mest på sång och dans. Det som skiljer oss från andra är att vi gör mer av en show, det är nog en bra sammanfattning!

Om man vill hålla koll på The Fooo och följa dem i deras väg mot framgång kan du kolla in deras Facebooksida, följa dem på Instagram (thefooomusic) och kika in på YouTube-kanalen för att inte missa några nya videor! 

Kolla in The Fooos coola YouTube-video som de spelade in mitt på gatan i Stockholm:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=odq5q5Wm1D4



skrevs typ dagen innan justins första konsert här i sverige ,,men jaja ,, strunt samma

Av Alanya Måneng - 28 april 2013 12:19

"Varför tog inte polisen Biebers onepiece?"


Pengar kan inte köpa stil. Tror du oss inte? Vi har bildbevisen.


Veckans största skandal i nöjesvärlden var utan tvekan när svensk polis slog till mot Justin Biebers turnébuss och beslagtog både droger och en elpistol. Enligt polisen kommer det att bli svårt att bevisa vems drogerna har tillhört.

Däremot kan vi enkelt konstatera att vi med största säkerhet vet att Justin Bieber gjorde skyldig sig till ett brott när han var i Sverige – nämligen mot modelagen. Det hade förmodligen varit bättre om polisen beslagtagit Biebers röda onepiece istället. 

En annan stjärna på hal is är skådespelaren Matthew McConaugheys lila kostym och Gwyneth Paltrows genomskinliga klänning – som hon inte bar några trosor under. 


Justin Bieber, Fulextra


Justin Bieber, Fulextra


hahahah,, omg,, oj vilket brott justin bieber har begått,, hahahahahahahahaha


Av Alanya Måneng - 27 april 2013 22:00

IDAG ÄR DET EN VECKA SEN JAG SÅG MIN STÖRSTA IDOL ,JUSTIN BIEBER..
VILL SE HAN IGEN,, KAN INTE FATTA ATT DET REDAN ÄR EN VECKA SEN..

I DAG BLIR DET ATT STÄLLA KLOCKA TILLS IMORGON.,, RÄTT ILLA ATT MAN MÅSTE SÄTTA IGÅNG ALARM PÅ EN HELGEN,MEN JAJA , JAG HAR JU SJÄLV VALT ATT GÅ PÅ KONFA,, SKA PÅ GUDSTJÄNST..

HADE BESTÄMT MED EN KOMPIS ATT ÅKA TILL TRELLEBORG OCH SE YOHIO,, MEN DET BLIR INTE AV,, BLEV TYP OVÄN MED KOMPISEN IDAG,, SÅ VI FÅR SE VAD SOM HÄNDER I MORGON..

Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards