Alanyaa

Alla inlägg den 25 april 2013

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 21:16

Har blivit en hel del bloggande om justin bieber, hoppas det inte stör er, om det gör det så är det bara till att kommentera och säga det..

Men ni verkar inte störa er på det, så jag tänker fortsätta blogg ungefär.lika mycket om Justin bieber.. men här kommer iaf några bilder

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 21:08

Är sjukt glad :)), idag när vi hade hemkunskap så fick vi veta våra betyg, och jag har ett A i hemkunskap,, har A i allt vi har gjort denna terminen på hemkunskapen..


Är det någon som vet om "a Walk to remember" är en bra film??

Vi ska se den på tisdag på engelskan^

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 18:24

Så räddade fansen Bieber från polisen!!


Polisen kände en tydlig cannabisdoft i Justin Biebers turnébuss men väntade med att slå till. Anledningen kan ha varit att man ville undvika den kaosartade situationen som kunde ha uppstått utanför Grand Hôtel där hundratals fans befann sig.


STOCKHOLM. Strax innan Justin Biebers turnébuss skulle lämna Grand Hôtel under onsdagen började polisen fatta misstankar om att det fanns narkotika ombord.

Men poliserna avvaktade med ingripandet. Och nu kan Nyheter24 berätta att Bieber kan ha räddats av sina hundratals fans utanför hotellet. Ett ingripande utanför hotellet hade kunnat leda till en kaosartad och farlig situation.

– Inför varje ingripande görs en bedömning. I det här fallet har vi gjort bedömningen att det var bäst att avvakta och kontakta krogsektionen, säger kriminalkommissarien Lars Byström, till Nyheter24.

Fallet läggs troligtvis ned

Först när fordonet kommit fram till Globen och alla passagerarna lämnat bussen kom polisens krogsektion till platsen och genomsökte bussen. Man fann en mindre mängd narkotika, men utredningen läggs med största sannolikhet ned eftersom polisen inte kan knyta någon till brottet.


– Vi har ingen skäligen misstänkt och man har väl gjort bedömningen att det inte finns så mycket mer att göra i det här fallet. Det kommer förmodligen inte göras speciellt mycket mer, säger Byström.

Men om ni hade slagit till direkt hade ni ju haft större chans att gripa den skyldige?

– Jag kan bara säga att vi gjorde den bedömningen som vi gjorde, avslutar Byström.

Uppmärksamheten kring Biebers Sverigebesök har varit massiv. Tusentals fans har följt stjärnan var han än har gått. Och en klädbutik i Gallerian tvingades stänga när stjärnan skulle shoppa kläder.


Justin Bieber, Fans, Narkotika, Polis, Grand Hotel

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 18:18


Polisen hittade knark och vapen i Biebers buss!!


Svensk polis hittade droger och en elpistol i Justin Biebers turnébuss. Nu kan Nyheter24 avslöja att stjärnan med största sannolikhet befann sig på bussen innan tillslaget. På twitter försvarar han sig: "Dessa rykten om mig. Var får ni allt ifrån?"


Att tonårsidolen Justin Bieber, 19, befinner sig i Sverige för att genomföra tre utsålda spelningar i Stockholm har knappast kunnat undgå någon. Vad som inte heller gick att undgå var den marijuanadoft som kom från Justin Biebers turnébuss. 

Under onsdagen – precis innan Justins Biebers spelning i Globen – gjorde polisens krogkommission en husrannsakan i bussen, avslöjar Aftonbladet.

Nyheter24 avslöjar: "Bieber var med största sannolikhet på bussen"

– Vi hade ju en viss bevakning utanför hotellet med tanke på att det fanns en del fans där. När Biebers buss skulle åka från platsen tyckte en av polismännen att han kände en markant cannabisdoft. Det fanns väl omkring tio personer på bussen. Det får till följd att poliserna kontaktar krogsektionen, säger Lars Byström kriminalkommissare vid Stockholmspolisen till Nyheter24.

Krogsektionen begav sig till Globen och hittar bussen som då är tom i garaget. Gruppchefen inleder en förundersökning om misstänkt narkotikabrott och en husrannsakan görs varvid en mindre mängd narkotika samt en elpistol anträffas.

Nu kan Nyheter24 avslöja att Justin Bieber befann sig i bussen innan polisens tillslag. 

– Justin Bieber var med största sannolikhet ombord på bussen. Men vi har ingen skälig misstänkt för brottet. Förutsättningarna för att lösa det här är väl inte de bästa, säger Lars Byström vidare. 

Ni kan ju förhöra dem som fanns i bussen?

– Ja, det kan man ju göra. Men vi har som sagt ingen skäligen misstänkt och man har väl gjort bedömningen att det inte finns så mycket mer att göra i det här fallet. Det kommer förmodligen inte göras speciellt mycket mer, säger Lars Byström till Nyheter24. 

Biebers team i panik

Under torsdagen avslöjar Aftonbladet att det bröt ut panik i turnébussen när polisen slog till. En källa i turnéproduktionen avslöjar teamets reaktion. 

– Några dansare for omkring och skrek: "No weed!" och en annan i teamet skrek "Shit! the stash", säger källan till Aftonbladet.

Gick vilt till 

För att fira sina tre utsålda konserter besökte Bieber i natt nattklubben Rose i Stockholm. Vid hans sida fanns 22-åriga Frida Reinholdsson, som berättade för Nyheter24 om sin festnatt med världsstjärnan.

Festen pågick till strax innan halv fyra på morgonen då stjärnan lämnade nattklubben i en mörk bil. Frida vill inte avslöja exakt vad hon och Bieber pratade om. Men hon säger att "flaska efter flaska ramlade in" och att stjärnan var märkbart berusad. 

Men Frida såg inget spår av att någon skulle varit narkotikapåverkad.

– Jag tyckte verkligen att alla uppförde sig väldigt bra, säger hon till Nyheter24.

Röker marijuana och tar Valium 

De senaste månaderna har varit turbulenta för Bieber. Han inledde det nya året med att röka gräs, och nyligen avslöjades fler detaljer om hans allt vildare livsstil. Han röker ofta marijuana och dricker även mängder av en hemmablandad coctail som innehåller en morfinbaserad och receptbelagd hostmedicin.   

För sina vänner har han även berättat om sin svaghet för Valium. Dessutom ska han ha avslöjat sina planer på att bygga ett speciellt rökrum i huset. 

– Alla i hans närmsta krets pratar om att anordna en intervention för att avbryta hans missbruk, sa en källa till tidningen Star tidigare i år

Biebers mamma Pattie Mallette är också extremt oroad över sin sons utspårade liv. 

– Hon är livrädd för hans tillstånd och hårda festande, säger en källa till Star, via Celebitchy.



Av Alanya Måneng - 25 april 2013 18:15

Razzian mot Biebers turnébuss omskriven!!


Nyheten om att polisen hittade knark i Justin Biebers turnébuss under Sverigebesöket har spridit sig som en löpeld i de internationella medierna.

Och kändisbloggaren Perez Hilton har dragit på stort på sin hemsida.

"Vad tror DU om det som händer", skriver han.


För många är Justin Bieber fortfarande en oskyldig svärmorsdröm. Men nu kommer ett bryskt uppvaknande. Avslöjandet i dag om att polisen i samband med hans konsert i Globen i går slog till och hittade knark i hans turnébuss har blivit en världsnyhet.

CNN rapporterar, liksom Sky News, TMZ och The Daily Telegraph.

Känd skvallerblogg skriver

Även den världskände bloggaren Perez Hilton har uppmärksammat knarktillslaget.

"Hmm... Vad tror DU om det som händer!?", skriver han.

Nu rapporterar flera stora internationella medier om den svenska polisens knarkrazzia mot Justin Biebers turnébuss. Foto: Alexander Donk/Faksimil TMZ/Perez Hilton/CNN

Nu rapporterar flera stora internationella medier om den svenska polisens knarkrazzia mot Justin Biebers turnébuss.


Av Alanya Måneng - 25 april 2013 18:11

Polisens razzia mot Biebers turnébuss – en världsnyhet!!


20.40 igår kväll utförde polisen knarkrazzian mot Justin Biebers turnébuss.

Efter att Nöjesbladet exklusivt kunde berätta om händelsen spreds nyheten som en löpeld runt om i världen.

 

Polisen kände en lukt misstänkt lik marijuana efter att Justin Bieber hoppat in i sin turnébuss och gett sig av mot Globen för den tredje spelningen i Sverige. 20.40 utförde de räden mot bussen som då stod parkerad vid Globen.

Efter att Aftonbladet fått exklusiva uppgifter om händelsen så spred sig avslöjandet som en löpeld genom världen.

Amerikanska TMZ, som var först med att rapportera om Michael Jacksons död, publicerade snabbt Aftonbladets uppgifter.

Efter det plockade kändisbloggaren Perez Hilton upp historien följt av mer känd media som CNN, BBC, People och brittiska The Telegraph. Över 20 medier i västvärlden hade på eftermiddagen rapporterat om Nöjesbladets avslöjande.

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 16:38

Källa i Bieber-produktionen: ”Det blev helt hysteriskt”


Polisen slog till mot Justin Biebers turnébuss – och hittade knark.

Nu berättar en källa i produktionen om tumultet bakom scenen efter tillslaget.

– Det blev helt hysteriskt och alla skulle ut, säger uppgiftslämnaren.


Redan innan Justin Biebers, 19, tredje Sverigespelning drog igång i Globen gjorde svensk polis ett tillslag mot världsstjärnans turnébuss. Där hittade de misstänkt narkotika och en tillståndspliktig elpistol.

När Justin Biebers crew blev varse om tillslaget utbröt ett tumult backstage.

– Personer ut Justins crew sprang in i alla dansares loger och vräkte upp dörrarna, och skrek "no weed" och "shit, the stash". Då blev det fart på allting, säger uppgiftslämnaren.

Fördes ut bakvägen

Väskor och kassar flyttades snabbt till Justin Biebers privata loge där bara världsstjärnan och hans närmsta crew hade tillträde. Enligt Nöjesbladets källa ska också personer på plats ha fått order om att ”spela dumma” om polisen kom och krävde tillträde till Justins loger. Världsstjärnan höll själv en ovanligt låg profil under kvällen.

– Man såg honom knappt och det var konstigt tyst runt hans sällskap. Det märktes att något hänt. Han höll väldigt låg profil, säger uppgiftslämnaren.

Efter konserten fördes Justin Bieber ut bakvägen i ilfart.

– Det blev helt hysteriskt och alla skulle ut. De ville därifrån fort som sjutton och Justin var först att lämna, säger uppgiftslämnaren.

Utan logetillträde

Allt bagage samlades snabbt upp i en annan loge och sedan började crewet packa in allt i bussar som körde i skytteltrafik från baksidan av Globen. Första bussen lämnade dryga kvarten efter att konserten tagit slut. Uppgiftslämnaren säger att polisen aldrig kom backstage eftersom det krävdes en rannsakningsorder för att få tillträde till logerna.

– De kommer givetvis in med sin polislegitimation bakom scenen, men det gällde inte loger. Det var nog en stor miss faktiskt, säger uppgiftslämnaren.

Nöjesbladet söker svenska konsertarrangören FKP Scorpio och Globens säkerhetschef.

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 16:14


Justin Bieber har landat i Finland!!


Efter gårdagens uppståndelse har Justin Bieber i dag landat i finska huvudstaden Helsingfors. Finska medier rapporterar om hundratals fans som samlats utanför lyxhotellet Kämp. Själv skrev stjärnan kort och gott "Finland" på Twitter.

Gårdagens knarkbeslag tar Helsingforspolisen än så länge med ro.

– Det låter intressant. Men det är klart att vi behöver nya bevis om vi ska agera. Så här långt har vi inte några misstankar om det, säger överkommissarie Seppo Kujala.


Samtidigt som nyheten kring knarkbeslaget i Stockholm sprids över världen landade Justin Bieber i Finland. Tidningen Ilta Sanomat skriver att han strax efter lunch anlände till lyxhotellet Kämp i centrala Helsingfors.

Utanför hotellet har det samlats ett stort antal fans som inte verkar bekymrade över gårdagens knarkbeslag. Enligt en journalist på Ilta Sanomat sjunger fansen hans låtar utanför hotellet. Och när två svarta bilar körde upp framför hotellets entré skrek och grät fansen om vartannat.

Finska polisen behöver nya bevis

Gårdagens beslag har ännu inte fått finska polisen att vidta några åtgärder.

Seppo Kujala, överkommissarie på Helsingforspolisen, var inte medveten om gårdagskvällens polisinsats i Sverige när Expressen.se får tag i honom.

– Vi har inte någon information om det här. Men det låter intressant, säger han.

Seppo Kujala säger att finska polisen behöver nya bevis för att de ska agera, och så här långt finns det inte några misstankar om det.

– Vi har fullt upp, det är många unga här. Men så här långt har vi inte haft att göra med något sådant. Just nu är allt normalt och lugnt, säger han till Expressen.se


Samtidigt som nyheten kring knarkbeslaget i Stockholm sprids över världen landade Justin Bieber i Finland. Tidningen Ilta Sanomat skriver att han strax efter lunch anlände till lyxhotellet Kämp i centrala Helsingfors.


Utanför hotellet har det samlats ett stort antal fans som inte verkar bekymrade över gårdagens knarkbeslag. Enligt en journalist på Ilta Sanomat sjunger fansen hans låtar utanför hotellet. Och när två svarta bilar körde upp framför hotellets entré skrek och grät fansen om vartannat.


Finska polisen behöver nya bevis


Gårdagens beslag har ännu inte fått finska polisen att vidta några åtgärder.


Seppo Kujala, överkommissarie på Helsingforspolisen, var inte medveten om gårdagskvällens polisinsats i Sverige när Expressen.se får tag i honom.


– Vi har inte någon information om det här. Men det låter intressant, säger han.


Seppo Kujala säger att finska polisen behöver nya bevis för att de ska agera, och så här långt finns det inte några misstankar om det.


– Vi har fullt upp, det är många unga här. Men så här långt har vi inte haft att göra med något sådant. Just nu är allt normalt och lugnt, säger han till Expressen.se


Efter gårdagens uppståndelse har Justin Bieber i dag landat i finska huvudstaden Helsingfors. Finska medier rapporterar om hundratals fans som samlats utanför lyxhotellet Kämp. Själv skrev stjärnan kort och gott "Finland" på Twitter.

Gårdagens knarkbeslag tar Helsingforspolisen än så länge med ro.

– Det låter intressant. Men det är klart att vi behöver nya bevis om vi ska agera. Så här långt har vi inte några misstankar om det, säger överkommissarie Seppo Kujala.


Samtidigt som nyheten kring knarkbeslaget i Stockholm sprids över världen landade Justin Bieber i Finland. Tidningen Ilta Sanomat skriver att han strax efter lunch anlände till lyxhotellet Kämp i centrala Helsingfors.

Utanför hotellet har det samlats ett stort antal fans som inte verkar bekymrade över gårdagens knarkbeslag. Enligt en journalist på Ilta Sanomat sjunger fansen hans låtar utanför hotellet. Och när två svarta bilar körde upp framför hotellets entré skrek och grät fansen om vartannat.

Finska polisen behöver nya bevis

Gårdagens beslag har ännu inte fått finska polisen att vidta några åtgärder.

Seppo Kujala, överkommissarie på Helsingforspolisen, var inte medveten om gårdagskvällens polisinsats i Sverige när Expressen.se får tag i honom.

– Vi har inte någon information om det här. Men det låter intressant, säger han.

Seppo Kujala säger att finska polisen behöver nya bevis för att de ska agera, och så här långt finns det inte några misstankar om det.

– Vi har fullt upp, det är många unga här. Men så här långt har vi inte haft att göra med något sådant. Just nu är allt normalt och lugnt, säger han till Expressen.se

Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frĺgor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards