Alanyaa

Alla inlägg under april 2013

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 16:06

Justin Bieber har landat i Finland!!


”Finland”.

Så twittrar Justin Bieber efter sin ankomst till Helsingfors, samtidigt som nyheten kring knarkbeslaget i Stockholm sprids över världen.

 

Samtidigt som nyheten om polisens narkotikatillslag mot Justin Biebers turnébuss briserade landade stjärnan i Finland.

Enligt finska tidningen Ilta Sanomat har han anlänt till sitt hotell i centrala Helsingfors inför hundratals samlade fans.

Stjärnan ska ha lämnat svensk mark under torsdagsmorgonen enligt en Instagrambild publicerad av Alfredo Flores som ingår i Biebers läger. 15.45 twittrade Bieber själv ”Finland”.

Gömde sig i munkjacka

Vid 13-tiden satte polisen upp avspärrningar utanför det finska lyxhotellet Kämpi. Tjugo minuter senare ska Biebers läger ha ankommit till platsen. Klädd i grå munkjacka ska stjärnan sedan enligt ögonvittnen ha lämnat en svart bil och skridit in på lyxhotellet Kämp där superstjärnor som Madonna tidigare bott under sin vistelse i landet.

Nyheten om knarkbeslaget sprids över världen

Samtidigt sprids nyheten om den svenska polisens knarkbeslag i stjärnans turnébuss. Bland annat den amerikanska sajten TMZ skriver om Nöjesbladets avslöjande i dag.

Stjärnan kommer att spela på Hartwall Arena i Helsingfors i morgon kväll

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 16:02

Selena Gomez vänner vill inte att hon ska bli tillsammans med expojkvännen Justin Bieber igen:

Selena Gomez vänner vill inte att hon ska bli tillsammans med expojkvännen Justin Bieber igen: "De har försökt att varna henne för att han inte är bra för henne och att hon borde hålla sig borta från honom, men hon bara älskar uppmärksamheten han ger henne", säger en källa till Radaronline



Vännerna varnar Gomez för Bieber!

Är Justin Bieber och Selena Gomez ihop igen?

Nej.

Det hoppas i alla fall Gomez nära vänner.

– Selenas vänner är rasande över att hon ger Justin en andra chans, säger en källa till Radaronline.com.



I december förra året kom de första rapporterna om att Justin Bieber och Selena Gomez två år långa kärlekssaga var över.

Nu cirkulerar rykten om en återförening mellan de unga stjärnorna.

När Justin Bieber uppträdde i Oslo i Norge i förra veckan dök Selena Gomez upp i samma stad och stjärnan ska enligt danska medier även ha synts i Köpenhamn när Justin Bieber spelade där.

Tillbaka i New York

Allt pekar på att hon även fanns med i den 19-åriga artistens entourage då de anlände till Grand Hôtel i Stockholm i måndags. Som Expressen.se tidigare rapporterat fanns då nämligen en maskerad person i resesällskapet som bar likadana stövlar som Selena tidigare burit.

Justin Bieber publicerade även en bild på sig och Selena på Instagram tidigare i veckan - men tog snabbt bort den från sitt konto när den uppmärksammades i medierna.

Nu verkar dock Selena Gomez ha lämnat Skandinavien. I går kväll, svensk tid, twittrade hon att hon var i New York och hon fångades under onsdagen även på bild i staden.

"Inget är officiellt än"

Huruvida hon och Justin Bieber hittat tillbaka till varandra eller inte är ännu oklart, även om en källa till Radaronline menar att de börjat träffas igen.

– De har tillbringat en hel del tid tillsammans i hemlighet under de senaste veckorna. Men inget är officiellt än, säger källan.

Vidare berättar källan att Selena Gomez kompisar inte hoppas på någon återförening för paret.

– Selenas vänner är rasande över att hon ger Justin en andra chans, säger källan och fortsätter:

– De har försökt att varna henne för att han inte är bra för henne och att hon borde hålla sig borta från honom, men hon bara älskar uppmärksamheten han ger henne.



Av Alanya Måneng - 25 april 2013 15:59

Justin Bieber i blåsväder - igen


På onsdagen hittades droger i Justin Biebers turnébuss.

Det är inte första gången stjärnan hamnar i blåsväder.

I början av januari publicerade TMZ bilder på honom där han höll vad som såg ut att vara en joint i sin hand.


Bara timmar innan Justin Bieber stod på scenen i Globen i Stockholm på onsdagskvällen hittade polisen en mindre mängd narkotika och en elpistol i stjärnans turnébuss. Uppgifterna avslöjades först av Aftonbladet.

När Expressen.se talade med Lars Byström, informationsansvarig vid Stockholmspolisen, på torsdagseftermiddagen berättade han att narkotikan skickats till SKL för analys och att elpistolen beslagtagits. Han berättade även att de inte hade någon misstänkt.

– De var ju tio personer i den här bussen, vi säger inte på något sätt att det är just den offentliga personen som är ansvarig för det här, säger Lars Byström.

Tog till orda på Twitter

Det här är dock inte första gången som Justin Biebers namn nämns i samband med droger. I början på året publicerade kändissajten TMZ bilder på Justin där han höll i vad som såg ut att vara en joint.

Timmarna efter att bilden publicerades tog artisten till orda på Twitter om vad som kan tolkas som ett svar på marijuanaanklagelserna.

"Varje dag, växer jag och lär jag mig. Försöker att bli bättre. Du slås ned, du tar dig upp", skrev han.

Tweeten följdes av ännu fler, bland annat denna:

"Jag ser er alla. Jag hör er alla. Jag vill aldrig göra någon av er besvikna. Jag älskar er. Och, tack."

Av Alanya Måneng - 25 april 2013 15:55

Svensk polis hittade vapen och droger i Justin Biebers turnébuss!


Justin Bieber har varit i Stockholm i tre dagar för att hålla tre konserter i Globen. I går när han avslutade den sista konserten hittade polisen droger och ett vapen i hans turnébuss, kan Aftonbladet avslöja.

"Kollegan kände som man uppfattade det att det luktade starkt av marijuana, som att man hade rökt i bussen", säger informationsansvarig från polisen. Polisen genomförde en husrannsakan med Justin uppträdde, och de hittade både marijuana och en elvapen som inte fanns några papper för.

Polisen påpekar att de inte har någon specifik misstänkt eftersom det var flera personer i bussen.




Av Alanya Måneng - 25 april 2013 15:53

Så festade Justin Bieber på inneklubben i Stockholm i natt!


Efter tre lyckade spelningar i Globen, bestämde sig Justin Bieber för att festa loss i natt. Nattklubben Rose på Hamngatan i Stockholm blev destinationen för stjärnan, och vid klockan 01.45 äntrade han klubben, iklädd en röd One Piece, för att festa loss rejält.

Justin var omringad av livvakter och kvinnor och dansade till musiken som hans officiella turné-dj Taylor James valde ut. Justin, till de andra gästernas lycka, började rappa och framförde bland annat Drakes låt "Started from the bottom", uppger Expressen. "Let's go", skrek han högt.

Champagnen flödade där Justin festade i klubbens vip-avdelning, och vid 03.30 ska stjärnan och hans sällskap lämnat klubben.


Av Alanya Måneng - 24 april 2013 16:45

Heej!!

Idag så har skolan varit bra, men dem flesta verkar rätt deprimerade , men jag har varit helt flumig/flummig idag..
Idag är det jättte fint väder..

Blir kanske att gå ut em sväng sen..

Av Alanya Måneng - 24 april 2013 15:06

"Nu överger Justin Bieber sin apa Mally"


Justin Biebers apa Mally har suttit i karantän i München sedan påskhelgen.


Men stjärnan verkar inte ha några planer på att återförenas med sitt husdjur.


Förra månaden togs Mally i förvar i Berlin eftersom Justin Bieber inte hade tillstånd att föra in honom i landet.

Den sjuttonde maj är sista datumet för att hämta hem Mally igen.

Men i stället överger nu Justin Bieber kapucinapan han fick i nittonårspresent av producenten Jamal "Mally Mal" Rashid.

Hitta nytt hem

Föreståndaren för djurkliniken som tagit hand om Mally under tiden uppger för Evening Standard att de har blivit ombedda att hitta ett nytt hem åt apan.

Justin Bieber ska ha sagt åt sin manager att be djurkliniken att överlämna Mally till ett zoo eller ett djurhem.

Enligt föreståndaren behöver apan komma till ett nytt hem snart.

– Det finns många passande platser som har erbjudit sig att ta in Mally och integrera honom med deras egna kapucinapor, där han skulle vara mycket lyckligare, säger föreståndaren till Evening Standard.

"Borde vara i det vilda"

Enligt honom är det lika bra att Justin lämnar ifrån sig Mally.

– En ung apa hade aldrig kunnat passa för att ta med på en världsturné även om han reste med ett privatplan. Han borde vara i det vilda, klättra i träd och lära sig från andra apor för att han inte ska få svåra psykologiska problem senare i livet, säger han till Evening Standard.



Justin Biebers apa Mally beslagstogs under popstjärnans besök i Tyskland nyligen och sitter i karantän i München. Foto: ALL OVER PRESS/INSTAGRAM

Av Alanya Måneng - 24 april 2013 15:02

Gråtande svenska Justin Bieber-fans: "Han har ingen respekt alls!"



 
Sedan tidigt i söndags morgon har Justin Bieber-fans väntat utanför Grand Hôtel för att få en skymt av världsstjärnan. När han anlände bar han en mask och syntes i ett par sekunder, och sedan dess har han endast varit utanför hotellet för att åka till Globen. Nu rasar fansen, som är ledsna och besvikna, skriver Nöjesbladet.

"Jag har väntat i 30 timmar, han har ingen respekt alls. Han kunde ha visat sig i ett fönster, hälsat eller någonting", säger en 16-årig flicka som väntat utanför hotellet. "Jag förstår inte varför han leker cool. Han kommer hit med mask och visar sig i fyra sekunder", fortsätter hon.

En annan tjej hade väntat hela dagen men missade stjärnan när hon gick och köpte vatten. "I Oslo kom han ut och tog kort och skrev autografer. Det är fett taskigt att han inte har gjort det här", klagar hon.
 

Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards