Alanyaa

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Alanya Måneng - 3 april 2013 17:31

Justin Biebers bebisapa övergiven i tyska tullens karantän!


 

 Att vara Justin Biebers apa är verkligen inte så enkelt som det låter. Förra veckan fastnade hans lilla bebisapa Mally i tyska tullen, eftersom Justin försökte ta in apan i landet utan giltiga papper. Justin har nu fortsatt sin turné som planerat - men apan Mally är fortfarande fånge i tullens karantän.

Nu har veterinärer börjat säga emot Justin, och menar att eftersom apan endast är 14 veckor gammal kan den få trauma av att vara fången. "Dessa apor behöver inte bara vara med sina mammor i minst ett år, de ska också omges av en familj. De är levande varelser - inte kändisaccessoarer som en handväska", säger en veterinär till The Sun. "Tänk dig ett människobarn som skickas iväg på en världsturné vid tio veckors ålder - skulle någon tillåta det?", fortsatte han.

Mally kommer att tvingas att stanna på det tyska djurhemmet tills Justin Bieber fixar ett giltigt intyg som bekräftar att Mally är frisk och inte bär på sjukdomar.
 

Av Alanya Måneng - 3 april 2013 15:31

Justin Bieber är förkrossad! Hans apa Mally är beslagtagen på tysk flyplats!


Justin Bieber har inte haft en lätt vecka och den blev onekligen inte bättre när hans lurviga lilla vän, apan Mally, blev beslagtagen på en flygplats i Tyskland efter att ha landat utan officiella papper. Lilla Mally blev influgen till München för att närvara vid Justins Believ-turné men blev fångad av personal och vakter på fltgplatsen. En källa berättar: "Justin har betett sig som en riktig diva. Han är bortom kontroll och lever i en parallell verklighet till skillnad från resten av oss. Han tänkte aldrig på riskerna med att flyga en apa från en kontinent till en annan. Men han och Mally åker överallt tillsammans. Han är förkrossad. Han verkar ha samma relation till sin apa som Michael Jackson hade till schimpansen Bubbles."

Stackars lilla Mally! Han måste vara så ensam och vilsen utan sin husse. Låt oss hoppas att det inte dröjer länge innan de får återförenas!





Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards