Alanyaa

Alla inlägg den 19 maj 2013

Av Alanya Måneng - 19 maj 2013 20:43

Bilden antyder: Bieber och Gomez ihop igen!!


Bilden som publicerades av sajten omg! Insider antyder att Bieber och Gomez kommer att sitta precis bredvid varandra på läktaren under Billboard Music Awards. Foto: Stella Pictures, omg! Insider

Bilden som publicerades av sajten omg! Insider antyder att Bieber och Gomez kommer att sitta precis bredvid varandra på läktaren under Billboard Music Awards


Kryptiska twitterbilder, hemliga besök under turnén - den struliga romansen mellan superstjärnorna Justin Bieber och Selena Gomez har engagerat fans världen över.

Här fortsätter historien - med en bild som antyder: Bieber och Gomez är tillsammans igen - i alla fall på läktaren på Billboard Music Awards, enligt amerikanska omg! Insider.


Under hans bejublade besök i Stockholm var det flera som rapporterade att Selena Gomez smugglades in i Justin Biebers hotell.

Men det är bara en av vändningarna i kändisvärldens största gåta "Jelena", som innehåller allt från vädjande pastorer, dömande vänner och tatueringsmysterium.

Det var i slutet på 2010 som de nykära turturduvorna bekräftade för allmänheten att de hade börjat träffas.

Men i slutet på 2012 fick fansen det hjärtekrossande beskedet - paret hade splittrats. Då började de vilda spekulationerna om anledningen bakom.

Det galna turnéschemat uppgavs vara den officiella anledningen, men rykten började cirkulera om att Justin Bieber hade varit otrogen.

Och under 2013 har den stora frågan varit: Är de ihop eller inte?

Bilder på placering har läckt ut

Senast i början på veckan nekade Gomez till att de var ett par och beskrev sig som singel i en radiointervju. Men hon har tidigare hastigt flugits in till Norge under Biebers turné, då hon fick råd av en amerikansk pastor att genast söka upp superstjärnan.

De har även synts tillsammans flera gånger på intima bilder på mikrobloggen Twitter och en av Justin Biebers senaste tatueringar från besöket i Stockholm sägs porträttera Gomez, skriver US Magazine.

Och nu kommer nästa vändning.

Inför söndagens Billboard Music Awards har bilder inifrån arenan läckt ut.

Bilden, som först publicerades på sajten omg! Insider, tyder på att Bieber och Gomez kommer att sitta precis bredvid varandra på läktaren.

Nu väntas hela världen rikta blickarna mot tv-skärmarna i helgen för att kanske få lite mer klarhet i kändisparets omständliga relation.




Av Alanya Måneng - 19 maj 2013 20:37

HEEJ!!

Sorry, för att jag inte har bloggat i helgen, men har inte haft tid, har varit med kompisar ,, bloggar om helgen imorgon,, är lediga imorgon..


Bieber tvingas betala för Mally!!


Biebers apa blir en dyr historia.

Popstjärnan har till midnatt på sig att bestämma sig för om han vill behålla husdjuret som sitter i karantän i Tyskland.

Oavsett kommer han att behöva betala tiotusentals kronor, skriver AP


Världsstjärnan Justin Biebers apa Mally fastnade i tullen i Tyskland i mars i år – och har varit kvar där sedan dess.


När 19-åringens världsturné fortsatte var det utan husdjuret och Justin Bieber uttryckte i dagarna att han kommer att överge apan. Nu sätter det tyska tullkontoret press på stjärnan – och ger honom till midnatt i natt att kontakta tullen för att återfå djuret.


– Om inga kompletterande dokument kommer in blir ett övertagande aktuellt och djuret kommer att ägas av den tyska staten, säger talespersonen Thomas Meister till AP.


Omvården kostar


Misstaget att ta in apan i landet utan giltig dokumentation och vaccinering kommer hur som att bli en dyr historia för Justin Bieber – som kommer att tvingas betala tiotusentals kronor för apans två månader långa vistelse. Den tjugo veckor gamla apan har tagit om han på Münchens djurskydd, där apan fått omvård, mat och veterinärhjälp. Djurskyddets anager Karl Heinz Joachim säger att apan nu mår bra och har gått upp i vikt.


– De kan ge sig på att vi kommer att kräva pengarna för omsorgen tillbaka, säger Karl Heinz Joachim till AP.


Mail till Karl Heinz Joachim från Justin Biebers managment tyder på att stjärnan inte kommer att hämta Mally.





Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards