Alanyaa

Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Alanya Måneng - 7 maj 2013 18:58

Här är drömnamnen till nästa säsong av American Idol!

 
American Idol har länge kämpat mot sjunkande tittarsiffror, och nu har de kommit på en plan för att få dem tillbaka. Producenterna har spanat in ett dreamteam av nya domare, som de hoppas kunna få med till nästa säsong. Namnen fråm drömkvartetten är Justin Bieber, Selena Gomez, Pink och P. Diddy, kan Radar Online exklusivt avslöja.

De nuvarande domarna, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban och Randy Jackson kommer förmodligen inte fortsätta under säsong 13. Ännu är dock inget klart med de nya drömnamnen.
 
Av Alanya Måneng - 7 maj 2013 18:53

Planerna hemliga inför One Directions besök!!


One Direction är kanske världens hetaste popgrupp och bandet har en speciell relation till Sverige.

Vid tidigare Stockholmsbesök har de skapat total hysteri och nu undrar tusentals unga fans var bandet kommer att hålla hus.

Blir det Grand Hôtel som Justin Bieber eller blir det Nobis Hotel där bandmedlemmen Louis Tomlinson snodde en gås?

– Vi vet ännu inte var de ska bo. Men vi förväntar oss inte samma kaos som när Justin Bieber var här, säger Claes-Göran Wåhlin på Stockholmspolisens operativa planering.


One Direction är oerhört populära världen över. Men flickfavoriterna nämner ofta Sverige och deras speciella relation till fansen här.

Bandet har varit här vid flera tillfällen tidigare. 2011 skapade de hysteri när de uppträdde vid ett event på Café Opera och i maj förra året kom One Direction tillbaka för att spela in sitt kommande album på Södermalm i Stockholm.

Då spreds ryktet snabbt bland fansen och det dröjde inte längre förrän hysteri utbröt utanför studion. Polisen fick till slut spärra av hela gatan för att hålla ordning.

Utanför stadskärnan

På skivbolaget är man förtegen om Stockholmsbesöket.

– Vi kan inte delge några uppgifter om vare sig ankomst eller avresa till Stockholm, säger Nina Thorsell på Sony Music Sweden.

Gruppen har tidigare bott på Sheraton och Grand Hôtel, och bandmedlemmen Louis Tomlinson norpade en gång en uppstoppad gås vid ett besök på Nobis Hotel.

– Det är ännu inte klart var de kommer att bo någonstans. Vår planering beror mycket på var de bor och hur vi förhåller oss till det, säger Claes-Göran Wåhlin på Stockholmspolisens operativa planering.

Enligt obekräftade uppgifter till Expressen kommer bandet att bo någonstans utanför stadskärnan "för att få lite lugn och ro".

Firade på Östermalm

Vid ett tidigare Stockholmsbesök firade gruppen på Beirut Café på Östermalm.

Pojkbandet tog sig då tid för en utekväll efter flera dagars inspelning med de svenska producenterna Rami Yacoub och Carl Falk. Duon har skrivit låtar till bandets bägge album och var en av anledningarna till att bandet valde att spela på svenska "X factor" i fjol.

One Direction skrev historia i USA när de gick direkt in på förstaplatsen med sitt debutalbum på Billboardlistan. På onsdag gör bandet sin första konsert på nyinvigda Friends Arena.


Av Alanya Måneng - 7 maj 2013 18:47

Bieber stäms för låtstöld!!

Ska ha snott låt från r'n'b-sångare

Stämningsansökan lämnades in vid en domstol i Virginia för några veckor sedan och gäller låten "Somebody to love" från Biebers album "My world 2.0" som kom 2010. Copeland och Overton hävdar att företrädare för dem presenterade en låt med samma titel för Usher 2009 men att denne sedan inte hörde av sig. Sedan dök Biebers låt upp på radion. Enligt stämningen har låtarna inte bara samma titel utan visar även upp flera andra likheter.


http://youtu.be/SOI4OF7iIr4



http://youtu.be/AItoJXEi_hw



Presentation


Hej!
Jag är en tjej som är 15 år.
Och bor i skåne.
Här på blogg så kommer du att få läsa om mitt liv, lite skvaller om vissa av mina idoler.
Ni kommer även att få lite tips på lite olika saker, som bland annat smink.
Hoppas att ni kommer gilla det n

översätt bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Är du en belieber??
 ja , klart jag är
 nej och jag kommer aldrig att vara en
 nej , men jag gillar hans låtar
 nej , inte längre

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

blogkeen

Alanyaa

Ovido - Quiz & Flashcards